Zie jij jouw product wel in onze webwinkel staan? Wij maken graag kennis met nieuwe makers en producten.

 

Wil je eerst op de hoogte zijn van de voorwaarden? Dat snappen we heel goed. In het kort:

 

  • OM-GEVING verkoopt in consignatie. Dat betekent dat wij de producten wel in onze opslag hebben staan, maar ze wel eigendom van de maker blijven. De maker en OM-GEVING tekenen een contract waarin de maker toestemming geeft om het eigendom van het product uit zijn of haar naam aan klanten van de website te verkopen.
  • OM-GEVING draagt zorg voor promotie, verkoop en verzending van het product. We vragen jou als maker wel om af en toe (bijvoorbeeld als we jouw product een bepaalde week in de spotlights zetten) wat te delen op je blog, website of social media.
  • Als we je producten verkopen (voor een door jou bepaalde prijs) berekenen we hiervoor een commissie van 30%. Dat betekent dat als je niets verkoopt je ook niets hoeft te betalen. Je loopt dus geen enkel risico door je product op de website te plaatsen.

 

Klik hier om het consignatiecontract te downloaden  in PDF formaat.

 

 

Nog steeds enthousiast?

Na het invullen en versturen van dit formulier zal het team van OM-GEVING beoordelen of het product goed binnen onze website past. Mocht dit het geval zijn gebruiken we de gegevens die jij hier invult voor het aanmaken van de productpagina in de winkel. Vul ook daarom het formulier zo compleet mogelijk en in het Nederlands in.
Niet alle velden zijn verplicht, maar vergeet niet dat alles wat jouw product unieker maakt of alles wat ons een persoonlijker kijkje in het bedenk- of maakproces geeft je product aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers én voor ons bij het beoordelen.

Vul voor elk los product een formulier in. Uiteraard hoef je niet voor elke kleur- of maatvariatie een apart formulier in te vullen.A webform by Podio – click here to get yours