Bloggers en vloggers gezocht voor om-geving.nl

geplaatst in: Geen categorie | 0

om-geving.nl verkoopt werk in kleine oplages van kunstenaars & ambachtslieden die op kleine schaal produceren. Alle producten zijn handgemaakt en hebben een verhaal. Wij willen die verhalen verzamelen zodat de bezoekers van de website kennis kunnen maken met onze makers.

 

Jij: Hebt affiniteit met kunst en ambacht. Je bent geïnteresseerd in de persoon achter de producten en hebt oog voor de persoonlijke details. Je hebt gevoel voor stijl en denkt dat je ook binnen de stijl van www.om-geving.nl past.

Je werkt niet een vast aantal keren per week/maand: je zit in een kleine pool en kan reageren als je het leuk vindt om bij een bepaalde maker langs te gaan. Wanneer je hierop reageert kom je wel afspraken na. Je krijgt hier NIET voor betaald dus we zoeken bloggers die hier op een andere manier iets aan kunnen hebben. Je kan bij ons ervaring opdoen, je netwerk uitbreiden of wellicht extra studiepunten verdienen voor je opleiding. Uiteraard worden teksten, video’s en foto’s onder jouw naam geplaatst en krijg je je reiskosten vergoed.

Je werkt in een kleine, enthousiaste en persoonlijke organisatie waarin rekening gehouden wordt met wat je voorkeuren of leerdoelen zijn. Je hoeft niet in de omgeving Utrecht te wonen, al willen we zeker persoonlijk kennis met je maken! We zullen, als je dat wilt,  daarna zoveel mogelijk proberen om je te matchen aan makers in (of in de buurt van) je eigen woonplaats of provincie.

Denk jij dat je goed in de pool zou passen? Mail waarom aan sterre@om-geving.nl